XPark: geschikt voor ieder off-street terrein

XPark biedt ontzorging op ieder terrein

De gebruiksvriendelijke gastvrijheid van XPark heeft zich in het begin vooral gericht op het marktsegment van bedrijfsverzamelpanden. Op de parkeerterreinen van deze gebouwen worstelt men vaak met parkeerproblemen. En het was op die terreinen dat we merkten dat lege plekken prima konden worden ingezet als antwoord op de parkeerschaarste in de naaste omgeving.

XPark is echter dusdanig ontworpen en ontwikkeld dat meerdere, ook zeer interessante deelmarkten in onze 'comfort zone' liggen - zonder al teveel uitbreidingen op de huidige functionaliteit.

XPark excelleert in parkeerbeheer op iedere locatie!

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacy statement.

Contactgegevens

Telefoon: 020-7028858
E-mail algemeen: info@xpark.nl

Vragen over XPark?

Wij helpen je vooruit in parkeren.

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

David-van-Haasteren-Manager-Business-Development

David van Haasteren

Manager Business Development
Erik

Eric Plaatsman

Key Account Manager