Excelleren in parkeren

betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig

Excelleren in parkeren

betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig

XPark is de optimale parkeeroplossing voor uw parkeerterrein of uw parkeergarage. Het serviceniveau is zeer hoog en de parkeerbeleving is gebruiksvriendelijk, gecontroleerd en gastvrij. Bezoekers kunnen hun parkeerrecht vooraf reserveren. De slagboom werkt dan met kentekenherkenning en gaat automatisch open. Er zijn geen pasjes, druppels, intercom-oproepen of tickets meer nodig. De bezoeker kan direct doorrijden. Ideaal voor de klanten en fijn voor de receptie. Excelleren in parkeren noemen wij dat.

xpark-01-blur

Parkeersystemen voor iedere branche

Parkeren met zekerheid

Wij zijn marktleider in camerahandhaving en specialist in het gebruik van professionele ANPR-camera’s. De software voor XPark hebben wij zelf ontwikkeld. We werken met een beproefde techniek en garanderen een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent voor kentekenherkenning. De parkeeroplossingen van XPark zijn geschikt voor vele branches en bedrijfstakken.

In welke branche je ook werkt, ons parkeersysteem biedt je de volgende zekerheden:

Betrouwbaar en stabiel

Veilig en gecontroleerd

Kostenefficiënt en toegankelijk

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Gastvrij en comfortabel

Eigentijds en toekomstbestendig

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacy statement.

Contactgegevens

Telefoon: 020-7028858
E-mail algemeen: info@xpark.nl