Van product naar bedrijf

Het product XPark is ontstaan in 2017, als slimme parkeeroplossing van ons huidige zusje Brickyard. Als aanbieder van handhaafoplossingen heeft Brickyard altijd al veel kennis van zaken gehad op het gebied van kentekencamera's , parkeren en slimme software. Het was dan ook niet verrassend dat zij besloten deze kennis in te zetten om tot een slim hospitality-product te komen. In 2017 zag "OfficePark" het licht en was het parkeerproduct voor bedrijfsverzamelpanden geboren.

Vanaf de zomer van 2021 zijn we met een toegewijd XPark-team als zelfstandig bedrijf begonnen aan een spannende reis. We hebben de kans gekregen om met volledige focus een innovatieve parkeeroplossing uit te laten groeien tot DE hospitality-oplossing waar je als parkeerterreineigenaar niet meer omheen kunt.

Volg ons op XPark.nl, Linkedin en binnenkort ook andere media!

XPark, een merk van Waysis

Waysis is al bijna 100 jaar marktleider in parkeren, van systemen tot handhaving. Je kent Waysis al van:

yellowbrick-1920w

Yellowbrick is de populairste parkeerapp van Nederland, waarmee je slim en makkelijk parkeert op straat, in garages en bij Schiphol.

tmc-taxameter-centrale-1920w

TMC is marktleider op het gebied van (auto-) mobiliteitsoplossingen, met de focus op vooraf betaald parkeren op straat.

brickyard-1920w

Brickyard levert mobiliteitsoplossingen voor handhavingsbeleid, gerichte sturing en leefbaarheid in onze steden.

Werken bij XPark

We knopen onze kennis, inzichten en ervaringen aan elkaar en vormen zo de ultieme kennispartner. Met flexibele, verbindende en innovatieve, maar wel altijd gedegen oplossingen, brengen we onze opdrachtgevers naar een hoger plan.