het bedrijf en het team achter XPark

Parkeren, opgelost.

XPark lost met één parkeersysteem je parkeerproblemen op. Met innovatieve parkeeroplossingen halen we het maximale uit jouw parkeerlocaties. Zowel in ervaring als in exploitatie: XPark gaat voor probleemloos parkeren en optimaal rendement uit parkeerplekken.

Vexpan-logo@2x

Partner van Brickyard

Vexpan

Professionals in parkeerbeheer

XPark is onderdeel van Waysis, de Nederlandse nummer één in parkeren. Uit al onze ervaring in parkeersystemen en parkeerbeheer is XPark ontstaan. 

XPark maakt gebruik van slimme software voor een probleemloze parkeerervaring met onder meer automatische kentekenherkenning, toegangscontrole en registratie. XPark is toepasbaar op elk type parkeerlocatie en koppelt met de aangesloten parkeerapps, zodat je er ook overcapaciteit mee kunt benutten door onbekende parkeerders betaald toegang te verlenen.

 XPark, uit de brains van Brickyard

Brickyard is in 2017 opgericht als software-ontwikkelbedrijf met specialisatie in mobiliteitsoplossingen. Wij zijn experts in het vertalen van een schat aan parkeerdata naar inzichten om parkeren beter te maken.

Verschillende sensoren verzamelen data, zoals kentekencamera’s, parkeer- en handhavingssystemen. Die data brengen wij slim samen. We verrijken en analyseren de data en verbinden die ook met applicaties van derden. Het resultaat? Optimaal handhavingsbeleid en gerichte sturing voor onze opdrachtgevers.

XPark, een merk van Waysis

Waysis is al bijna 100 jaar marktleider in parkeren, van systemen tot handhaving. Je kent Waysis al van:

yellowbrick-1920w

Yellowbrick is de populairste parkeerapp van Nederland, waarmee je slim en makkelijk parkeert op straat, in garages en bij Schiphol.

tmc-taxameter-centrale-1920w

TMC is marktleider op het gebied van (auto-) mobiliteitsoplossingen, met de focus op vooraf betaald parkeren op straat.

brickyard-1920w

Brickyard levert mobiliteitsoplossingen voor handhavingsbeleid, gerichte sturing en leefbaarheid in onze steden.

Werken bij XPark

We knopen onze kennis, inzichten en ervaringen aan elkaar en vormen zo de ultieme kennispartner. Met flexibele, verbindende en innovatieve, maar wel altijd gedegen oplossingen, brengen we onze opdrachtgevers naar een hoger plan.