Parkeersystemen

XPARK: SLIM EN FLEXIBEL PARKEERSYSTEEM

Parkeersystemen

XPARK: SLIM EN FLEXIBEL PARKEERSYSTEEM

Je bedrijf is gevestigd op een mooie locatie en zit in een prachtig kantoorpand. Er is een vriendelijke receptie en er zijn meestal voldoende parkeerplaatsen. Toch is er altijd gedoe om parkeerplaatsen. De problemen zijn altijd dezelfde: het parkeersysteem werkt niet, de receptie is niet bereikbaar, er zijn te weinig parkeerplaatsen of bezoekers en werknemers moeten lang wachten voor de slagboom. Herkenbaar?

software

Parkeersysteem - Kentekenherkenning

Parkeeroplossing als rode loper voor elk kantoorgebouw of zakelijk complex

Een slimme oplossing die zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik en behoefte. Beschikbare parkeerruimte wordt maximaal benut, overcapaciteit wordt te gelde gemaakt. Met altijd als doel: iedereen die met ons systeem werkt - vaste gebruiker, incidentele bezoeker, receptionist, beheerder – wordt blij verrast. Niet alleen door het gemak en de gebruikersvriendelijkheid van ons systeem, ook door de ‘drive’ van onze mensen.

Vriendelijke toegangscontrole

XPark parkeersystemen

Een goede eerste indruk is goud waard. Het XPark parkeersysteem zorgt ervoor dat de eerste indruk ook echt een gouden randje heeft.

xpark-01

Parkeerprobleem?

XPark parkeersysteem is jouw parkeeroplossing

De perfecte parkeeroplossing: het parkeersysteem herkent je kenteken, je krijgt een persoonlijk welkomstbericht op het intercomscherm, de slagboom gaat automatisch open en je parkeerplaats is gegarandeerd. Zo eenvoudig kan het zijn met XPark!

Parking on Demand

Tijdelijk parkeersysteem

Met XPark On Demand kun je parkeerterreinen bij evenementen tijdelijk afsluiten met kentekenherkenning.

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Contactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@xpark.nl