Parkeersystemen

XPARK: SLIM EN FLEXIBEL PARKEERSYSTEEM

Parkeersystemen

De parkeeroplossing voor jouw parkeerlocatie

De parkeeroplossing van XPARK is één van de meest innovatieve parkeeroplossingen van Waysis, de Nederlandse nummer één in parkeren. 

XPARK maakt gebruik van kentekenherkenning en een slim systeem voor parkeermanagement om je parkeerproblemen op te lossen. Ontdek XPARK.

software

Parkeersysteem - Kentekenherkenning

De parkeeroplossing van XPARK

De parkeeroplossing van XPARK is een parkeersysteem dat bestaat uit software voor parkeermanagement en hardware op basis van kentekenherkenning. 

  • Parkeersysteem XPARK
    Ontdek het innovatieve parkeersysteem waarmee je parkeerproblemen in één keer oplost. 
  • Parkeerbeheer (de software)
    Met de slimme cloudsoftware voor parkeerbeheer los je al het administratieve gedoe op. Iedereen met toegang kan het eenvoudig zelf beheren. Overal en altijd.
  • Kenteken-parkeren (de hardware)
    Met de nieuwste hardware ben je verlost van pasjes, tickets en druppels. Kentekencamera’s scannen de nummerborden en de intercom heet parkeerders welkom.

 

FOUNDER

Bedacht door Brickyard

XPARK is een uitvinding van Brickyard, bekend om innovatieve parkeeroplossingen en handhaving.

Met XPARK maak je jouw parkeerlocatie toegankelijker dan ooit en houd jij 100% transparant grip op je parkeerplaatsen. Met de service van de Nederlandse nummer één in parkeren.

xpark-01-blur

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacy statement.

Contactgegevens

Telefoon: 020-7028858
E-mail algemeen: info@xpark.nl