XPARK parkeersysteem

De meest complete oplossing voor jouw parkeerterrein

XPARK: Ontzorgend

Het ontzorgende parkeersysteem

XPark regelt met een gebruiksvriendelijke web-applicatie en slimme hardware 'Het Parkeren' op je terrein. Daarnaast bieden we een door bestaande klanten zeer gewaardeerde service.

Software

 • Gebruiksvriendelijk
 • Overzichtelijk dashboard
 • Makkelijk parkeerrechten beheren
 • Inzicht in activiteit

Hardware

 • Kentekencamera
 • Intercom touchscreen
 • Toegangspoort (bijv. slagboom)

Service

 • Nederlandse servicedienst
 • 24/7 bereikbaar voor support
 • Maandelijkse updates
 • Preventief onderhoud
XPark Demo GIF

XPark maakt parkeerbeheer makkelijk

Als beheerder hoef je niet meer te rommelen in een traag en ingewikkeld parkeersysteem, maar vind je snel en makkelijk je weg in de gebruiksvriendelijke web-applicatie.

XPark draait op je desktop, tablet of smartphone, en is dus ook goed te gebruiken door een meer mobiele receptie.

...en parkeren natuurlijk ook!

Parkeerders met een parkeerrecht worden persoonlijk welkom geheten aan de poort (op de intercom) en hoeven alleen maar in en uit te rijden. Zonder pasjes, druppels of tickets. Gastvrijer kan bijna niet!

XPARK: parkeeroplossing

Los parkeerproblemen op met XPark

Met de XPark web-applicatie heb je geen omkijken meer naar parkeerbeheer. Zo lang er nog plek is, worden voertuigen met een parkeerrecht automatisch en gastvrij binnengelaten. Bordjes heb je niet meer nodig, want XPark houdt precies bij hoeveel plek er nog is.

Is er geen plek meer, wordt dit vriendelijk door XPark aangegeven. Dit voorkomt overvolle terreinen en boze parkeerders.

youtube-video-thumbnail
mobiel app

XPARK: gebruiksvriendelijk

Met XPark kan iedereen aan parkeerbeheer doen

XPark is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen het parkeerbeheer op zich kan nemen. Overal en op elk moment, dankzij de software in de cloud. Je kunt het dus ook gerust aan de huurders zelf overlaten. Via een desktop, tablet of smartphone stel je eenvoudig parkeerrechten in waarmee je bepaalt wie toegang heeft tot je parkeerlocatie. Wijzigt er iets? Opzoeken en aanpassen is zo geregeld.

XPARK: Exploitatie

Overcapaciteit op je terrein benutten

Merk je dat je vaak lege plekken hebt? Met XPark haal je extra inkomsten uit jouw parkeerterrein. Stel de plekken ter beschikking aan zoekende parkeerders die met liefde voor een plek willen betalen. Zo verdien je XPark in no-time terug!

En XPark regelt dit voor je zonder dat je primaire parkeerders (werknemers, bewoners) er last van hebben. XPark is immers de nummer 1 plekverdeler.

XPark werkt nauw samen met bekende reserveer-applicaties zoals ParkBee, Vicky en Mobypark. Op die manier wordt jouw terrein onder de aandacht gebracht bij een enorm publiek en wordt je overcapaciteit snel en veilig benut. Van lege plekken naar een volle portemonnee!

youtube-video-thumbnail

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacy statement.

Contactgegevens

Telefoon: 020-7028858
E-mail algemeen: info@xpark.nl

Vragen over XPark?

Wij helpen je vooruit in parkeren.

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

David-van-Haasteren-Manager-Business-Development

David van Haasteren

Manager Business Development
Erik

Eric Plaatsman

Key Account Manager