partners

Partners in parkeren

XPark zorgt ervoor dat je alles uit je parkeerplaatsen haalt. Dat doen we onder meer met onze partners in parkeren. XPark koppelt met populaire parkeerapps om parkeren makkelijk en toegankelijk te maken. Jij houdt de controle én een deel van de inkomsten.

Met Yellowbrick parkeer je supersnel met je mobiele telefoon. Yellowbrick is bedacht en ontwikkeld door moederbedrijf Waysis en is er al sinds 2006. Sinds 2013 is bricken mogelijk in België en sinds 2016 in Duitsland.

Vicky

Vicky is een parkeerapp die ongebruikte plekken van hotels, restaurants en andere gebouwen benut. Zo wordt iedere centimeter parkeerplek van de stad gebruikt om probleemloos te parkeren.

ParkBee wil ruimte teruggeven aan de stad. Dat kan door beschikbare off-street capaciteit beter te benutten. Door slim gebruik te maken van data en technologie leiden zij parkeerders naar onbenutte parkeerlocaties bij kantoren, hotels en publieke parkeergarages.

Mobypark Logo

Mobypark maakt parkeren eenvoudiger en slimmer door privé-parkeerplaatsen van bedrijven en particulieren aan te bieden op verschillende locaties in Europa.

Vragen over XPark?

Wij helpen je vooruit in parkeren.

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

David-van-Haasteren-Manager-Business-Development

David van Haasteren

Manager Business Development
Erik

Eric Plaatsman

Key Account Manager