veiligheid en bereikbaarheid

Parkeersystemen voor zorginstellingen en ziekenhuizen

veiligheid en bereikbaarheid

Parkeersystemen voor zorginstellingen en ziekenhuizen

wildparkeerders?

XPark merkt met kentekenherkenning en voorkomt misbruik

Veiligheid en bereikbaarheid zijn belangrijke waarden als het gaat om parkeren bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

De beschikbaarheid van deze parkeerplaatsen waarborgen is soms lastig vanwege het misbruik door wildparkeerders. Terwijl het verhogen van parkeertarieven niet altijd wenselijk is. XPark biedt uitkomst met een combinatie van slagbomen en kentekenherkenning. Dat is een jarenlang beproefd en kostenefficiënt systeem dat zowel gebruiksvriendelijk als eenvoudig te beheren is.  En de kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Parkeerders

Het beheren van parkeerrechten is nooit zo eenvoudig geweest

Vaste medewerkers zet u simpelweg in het systeem met hun kenteken; de slagboom gaat voor hen dan automatisch open. Bezoekers kunnen zichzelf gemakkelijk van tevoren aanmelden aan de hand van hun kenteken. Zo houdt u volledige controle over wie er op de parkeerplaatsen mogen parkeren en heeft u een laagdrempelige maatregel tegen wildparkeerders.

klantcase

alrijne

Alrijne Ziekenhuis, Leiden

Parkeren is voortaan toekomstbestendig, gastvrij voor gebruikers en gebruiksvriendelijk voor de beheerder

Brickyard heeft de parkeergarage van Alrijne Zorggroep aan de Houtlaan te Leiden voorzien van de slimme parkeeroplossing XPark. Hiermee is de oude parkeerinstallatie vervangen. Het nieuwe parkeersysteem is vanaf 11 november 2020 live!

Alrijne heeft een parkeergarage met 150 plaatsen. De oude parkeerinstallatie was verouderd, kostte de receptie veel tijd, had regelmatig storingen en voldeed qua functionaliteiten niet meer aan de huidige wensen en standaarden van Alrijne. De wens was om het oude parkeersysteem te vervangen voor een modern parkeersysteem dat parkeren in de parkeergarage zorgeloos en geruisloos reguleert en wat tevens een reserveringsysteem biedt.
 
Meer over deze case 

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Stanley

Stanley de Rotte

Account Manager XPark
Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark