Bereikbaar en toegankelijk

parkeeroplossing voor bedrijfs­verzamelgebouwen

Bereikbaar en toegankelijk

parkeeroplossing voor bedrijfs­verzamelgebouwen

Gebruikersgemak

Het vriendelijkste parkeersysteem voor bedrijfsverzamelgebouwen

Bereikbaarheid en toegankelijkheid van parkeervoorzieningen zijn belangrijke randvoorwaarden voor huurders van bedrijfsverzamelgebouwen. XPark biedt medewerkers en bezoekers maximaal gebruiksgemak. En het parkeersysteem biedt bedrijven laagdrempelig overzicht over parkeervoorzieningen en het gebruik ervan. Kentekens van medewerkers koppelt u aan het systeem, waarmee zij parkeerrechten ontvangen. Personeelsleden hebben zo altijd een gegarandeerde plek en kunnen zonder enige moeite het terrein op. De slagboom gaat automatisch voor hen open.

Bezoekers

Parkeersysteem XPark opent automatisch de slagboom bij uw bedrijfsverzamelgebouw

De receptie of geautoriseerde medewerkers registreren de kentekens van bezoekers bij het maken van een afspraak. Bij aankomst gaat de slagboom dan automatisch open en wordt de bezoeker met een persoonlijk bericht begroet. Bezoekers die niet gereserveerd hebben kunnen zich uiteraard gewoon melden bij de receptie via de intercom.

klantcase - parkeersysteem bedrijsverzamelgebouw

KBF

Kauwgomballenfabriek, Amsterdam

Ook de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam parkeert nu simpel en efficiënt met XPark. Via kentekencamera’s krijgen medewerkers van de verschillende bedrijven en hun bezoekers toegang tot dit parkeerterrein. Géén gedoe meer met tickets, passen of druppels. De kauwgomballenfabriek in Amsterdam; nadat Maple Leaf er jarenlang kauwgom produceerde is het voormalige industriële complex al jaren een verzamelplaats voor een grote variatie aan creatieve ondernemingen. Maak kennis met het innovatieve parkeersysteem dat zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik, behoefte en omstandigheid. Met slimme technologie faciliteren we parkeren op maat. Zo heeft u altijd voor iedere situatie de beste parkeeroplossing!
 
Meer over deze case 

white point

Kantoorgebouw White Point, Amsterdam

Brickyard heeft het multi-tenant kantoorgebouw White Point, gelegen aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam, voorzien van haar slimme parkeeroplossing XPark. Deze oplossing heeft er voor gezorgd dat vastgoedbeheerder MVGM, investment manager Syntrus Achmea Real Estate en de huurders van White Point van hun parkeerproblemen verlost zijn.

Gezien de bestaande parkeerproblematiek was er een grote mate van urgentie geboden. Brickyard heeft binnen een tijdsbestek van twee weken na de handtekening het XPark systeem opgeleverd. Ook het onboardingsproces is snel verzorgd: het systeem kon direct door iedereen goed gebruikt worden.

Meer over deze case 

mondriaan tower

Mondriaan Tower, Amsterdam

Brickyard heeft de gedeelde parkeergarage van Mondriaan Tower aan de Amstelboulevard in Amsterdam voorzien van haar slimme parkeeroplossing XPark. Voor vastgoedbeheerder CBRE en haar huurders lost parkeersysteem XPark, de bekende parkeerproblemen op. Iedere huurder in Mondriaan Tower kan voortaan zelf, via een gebruiksvriendelijke webapplicatie, het beheer van de eigen gehuurde parkeerplaatsen uitvoeren. Ook is het eenvoudig om parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers te reserveren.

XPark werkt zonder tickets, passen of druppels. De drie rijbanen van Mondriaan Tower; bestaande uit één inrit, één uitrit en één gecombineerde in- en uitrit, zijn inmiddels allen voorzien van kentekencamera’s en werken in combinatie met slimme software.

Meer over deze case 

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Stanley

Stanley de Rotte

Account Manager XPark
Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark