Bereikbaar en toegankelijk

parkeeroplossing voor bedrijfs­verzamelgebouwen

Bereikbaar en toegankelijk

Parkeersysteem voor bedrijfsverzamelgebouwen

PARKEERPLEZIER

Parkeeroplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen

Te weinig plek, tickets, druppels of pasjes die niet werken, de slagboom die hapert … Met XPARK verander je parkeerproblemen in parkeerplezier. De parkeeroplossing werkt op basis van kentekenherkenning en maakt zo jouw parkeerlocatie bereikbaarder en toegankelijker dan ooit. Ook heb je met XPARK 100% overzicht over je parkeervoorzieningen en 100% inzicht in het gebruik ervan.

SCAN, SCREEN, START

Zo werkt XPARK voor bedrijfslocaties

Via de gebruiksvriendelijke software koppel je eenvoudig de kentekens van huurders en bezoekers, waardoor zij parkeerrecht krijgen. Personeelsleden hebben zo altijd een gegarandeerde plek en rijden probleemloos in en uit. De slagboom opent automatisch. En bezoekers? Die registreer je in een klik mét een warm welkomstbericht bij de intercom. Dat maakt XPARK misschien wel het vriendelijkste parkeersysteem voor bedrijfsverzamelgebouwen.

klantcase - parkeersysteem bedrijsverzamelgebouw

KBF

Kauwgomballenfabriek, Amsterdam

Ook de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam parkeert nu simpel en efficiënt met XPark. Via kentekencamera’s krijgen medewerkers van de verschillende bedrijven en hun bezoekers toegang tot dit parkeerterrein. Géén gedoe meer met tickets, passen of druppels. De kauwgomballenfabriek in Amsterdam; nadat Maple Leaf er jarenlang kauwgom produceerde is het voormalige industriële complex al jaren een verzamelplaats voor een grote variatie aan creatieve ondernemingen. Maak kennis met het innovatieve parkeersysteem dat zich naadloos aanpast aan veranderend gebruik, behoefte en omstandigheid. Met slimme technologie faciliteren we parkeren op maat. Zo heeft u altijd voor iedere situatie de beste parkeeroplossing!
 
Meer over deze case 

white point

Kantoorgebouw White Point, Amsterdam

Brickyard heeft het multi-tenant kantoorgebouw White Point, gelegen aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam, voorzien van haar slimme parkeeroplossing XPark. Deze oplossing heeft er voor gezorgd dat vastgoedbeheerder MVGM, investment manager Syntrus Achmea Real Estate en de huurders van White Point van hun parkeerproblemen verlost zijn.

Gezien de bestaande parkeerproblematiek was er een grote mate van urgentie geboden. Brickyard heeft binnen een tijdsbestek van twee weken na de handtekening het XPark systeem opgeleverd. Ook het onboardingsproces is snel verzorgd: het systeem kon direct door iedereen goed gebruikt worden.

Meer over deze case 

mondriaan tower

Mondriaan Tower, Amsterdam

Brickyard heeft de gedeelde parkeergarage van Mondriaan Tower aan de Amstelboulevard in Amsterdam voorzien van haar slimme parkeeroplossing XPark. Voor vastgoedbeheerder CBRE en haar huurders lost parkeersysteem XPark, de bekende parkeerproblemen op. Iedere huurder in Mondriaan Tower kan voortaan zelf, via een gebruiksvriendelijke webapplicatie, het beheer van de eigen gehuurde parkeerplaatsen uitvoeren. Ook is het eenvoudig om parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers te reserveren.

XPark werkt zonder tickets, passen of druppels. De drie rijbanen van Mondriaan Tower; bestaande uit één inrit, één uitrit en één gecombineerde in- en uitrit, zijn inmiddels allen voorzien van kentekencamera’s en werken in combinatie met slimme software.

Meer over deze case 

XPARK voor jouw bedrijfspand?

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark
Xpark-personeel-gezocht

Word jij onze nieuwe account manager ?