Slim en achteraf betaald parkeren met XPark bij Citytrip Parking Maastricht

Dean Cruden
15 dec 2020

Afgelopen week hebben wij weer een fantastisch project mogen opleveren en ditmaal in Maastricht. Het betreft hier de parkeer locatie naast de meubelboulevard aan de Cabergerweg 10 op loopafstand van het centrum. De volgende generatie van de familie Pans start hier met een gastvrije parkeerfaciliteit. Tristan Pans, zoon van Raymond Pans, is van start gegaan met Citytrip Parking en men heeft gekozen voor de slimme parkeeroplossing XPark. Het nieuwe parkeersysteem is inmiddels live! Via deze passende parkeeroplossing worden de verschillende gebruikersgroepen allen netjes bediend.

Het parkeerterrein is ingericht met een gescheiden in- en uitrit. Via kentekenregistratie krijgen de medewerkers van de verschillende meubelzaken en hun bezoekers toegang tot de bijbehorende parkeergelegenheid. Daarnaast is het nu mogelijk voor kortparkeerders die het nabijgelegen centrum van Maastricht in willen, tegen een aantrekkelijk tarief te parkeren. Men kan hier netjes achteraf betalen op de betaalautomaat waar men het kenteken invoert.

De gebruiksvriendelijke en cloudbased webapplicatie van XPark maakt ook hier weer efficiënt beheer van het parkeerterrein mogelijk en geeft realtime inzicht in de parkeerbewegingen op het parkeerterrein.

Oneigenlijk gebruik wordt uitgesloten en beheer kan met XPark ook decentraal uitgevoerd worden door alle huurders voor het eigen gehuurde aantal parkeerplaatsen.
We creëren hier met XPark ook weer extra gastvrijheid voor alle medewerkers en hun bezoekers, doordat men parkeerplaatsen eenvoudig vooraf kan reserveren! De bekende parkeerder wordt netjes bij naam en de desbetreffende locatie welkom geheten via het touchscreen op de aanmeldzuil.

Bedankt Citytrip Parking voor het vertrouwen. Wij zijn erg trots op deze succesvolle implementatie.