XPark live bij Courtyard Building in Utrecht

Berry Kaart
15 sep 2022

XPark heeft de gedeelde parkeergarage van de Courtyard Building aan de Orteliuslaan in Utrecht voorzien van haar slimme parkeeroplossing. Voor vastgoedbeheerder SquarFour en haar huurders lost het parkeersysteem van XPark, de bekende parkeerproblemen op. Iedere huurder in de Courtyard Building kan voortaan zelf, via een gebruiksvriendelijke webapplicatie, het beheer van de eigen gehuurde parkeerplaatsen uitvoeren. Ook is het eenvoudig om parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers te reserveren.

Het ondergrondse parkeerterrein is ingericht met twee gescheiden in- en uitriten doormiddel van slagbomen en speedgates. Via kentekenregistratie krijgen de medewerkers van de verschillende recepties en hun bezoekers toegang tot de bijbehorende parkeergelegenheid. Het nieuwe parkeersysteem is inmiddels live! Via deze passende parkeeroplossing worden de verschillende gebruikersgroepen allen netjes bediend.

De gebruiksvriendelijke en cloudbased webapplicatie van XPark maakt ook hier weer efficiënt beheer van het parkeerterrein mogelijk en geeft realtime inzicht in de parkeerbewegingen op het parkeerterrein.

Oneigenlijk gebruik wordt uitgesloten en beheer kan met XPark ook decentraal uitgevoerd worden door alle huurders voor het eigen gehuurde aantal parkeerplaatsen.
We creëren hier met XPark ook weer extra gastvrijheid voor alle medewerkers en hun bezoekers, doordat men parkeerplaatsen eenvoudig vooraf kan reserveren! De bekende parkeerder wordt netjes bij naam en de desbetreffende locatie welkom geheten via het touchscreen op de aanmeldzuil.

Bedankt SquareFour voor het vertrouwen. Wij zijn erg trots op deze succesvolle implementatie.