XPark Parkeersysteem - Kentekenherkenning - Parkeeroplossing

Hoe werkt parkeersysteem XPark?

XPark Parkeersysteem - Kentekenherkenning - Parkeeroplossing

Hoe werkt parkeersysteem XPark?

XPark parkeersysteem is bijzonder gastvrij. Het werkt zonder tickets, zonder pasjes en zonder druppels en gebruikt een combinatie van intelligente software, ANPR kentekencamera's, kentekenherkenning, slagbomen, intercom-scherm, XPark management tool, om een bezoeker toegang te verlenen tot een parkeerterrein.

Lees verder

In de managementtool van XPark, voer je van tevoren bezoekersgegevens in. Denk bijvoorbeeld aan het kenteken, naam, datum, tijd van - tot bezoek...

Bij aankomst, herkent de kentekencamera het kenteken van de bezoeker en krijgt de bezoeker een gepersonaliseerd welkomstbericht te zien

De slagboom gaat automatisch open, de bezoeker rijdt naar binnen, de slagboom gaat automatisch dicht

Bij vertrek van de bezoeker wordt het kenteken nogmaals gescand, de slagboom gaat automatisch open, de bezoeker rijdt naar buiten, de slagboom gaat automatisch dicht

XPark houdt bij wie is vertrokken en dat er dus in een specifieke gebruikersgroep weer een plek vrij is gekomen.

Het systeem is eenvoudig te koppelen met boekings- en beheersystemen van de klant. Het stelt ons in staat om om een eenvoudige beheerapplicatie te maken voor uw complete locatie. De XPark management app staat in de cloud, dus het enige wat nodig is, is een internetverbinding.

Alle parkeerdata is opgeslagen op een centrale server, deze kan bereikt worden via onze gebruikersvriendelijke web app. Zo kan het parkeerterrein beheerd worden en krijgt de klant een overzicht met belangrijke parkeerinformatie voor management.
Inklappen

parkeersysteem dashboard

XPark

De parkeermanagementtool

Het is aan jou om te bepalen wie toegang tot het parkeerterrein heeft. Dit kan beheerd worden in de XPark management tool. Onze tool is toegankelijk via een computer, tablet of smartphone. De management tool kan gebruikt worden om parkeerrechten aan te passen of om waardevolle parkeer management informatie op te zoeken.
De beheerder van uw parkeer terrein kan een Managing Director, de binnendienst of een receptioniste zijn. Alles is mogelijk met de flexibiliteit van XPark.
In onze online Kennisbank kun je algemene informatie vinden over XPark en antwoorden op de meest gestelde vragen.

De voordelen

Van XPark parkeersystemen

Efficiënt

XPark werkt zonder tickets, pasjes of druppels, voor meerdere doelgroepen. Zo worden leveranciers bijvoorbeeld apart geteld.

Kosten

Lagere operationele kosten door gebruik van kenteken herkenningstechnologie en onderhoudsvriendelijk door minimaal gebruik van beweegbare componenten.

Gastvrij

XPark maakt reserveren van parkeerplaatsen voor bezoekers makkelijk en toont bezoekers en personeel een gepersonaliseerd welkomstbericht.

Doorstroom

Sneller inrijden en uitrijden met nummerbordherkenning

Branches

XPark werkt voor elk type bedrijf of parkeerterrein

Receptie

Heeft meer tijd voor de kerntaken!

Wilt u meer informatie?

Laat uw contactgegevens achter en een van onze specialisten neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wij willen u graag helpen, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw vraag door te nemen. Graag alles invullen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Conctactgegevens

Telefoon: +31 (0)20 702 88 00
E-mail algemeen: info@brickyard.eu