XPark: parkeeroplossing

Los parkeerproblemen op met kenteken-herkenning

We hebben een uniek parkeersysteem ontwikkeld waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Door continue innovatie en handig combineren van bewezen technologie bieden we ‘parkeren op maat’.

Lees verder

XPark is een betrouwbaar, betaalbaar en werkend product dat een oplossing biedt voor beheerders van parkeerplaatsen. Het parkeersysteem werkt 100 procent via kentekenregistratie.  Voor jou als beheerder betekent dit dat je geen tickets of druppels hoeft uit te geven. Hiermee houd je de kosten laag en het gemak voor de gebruiker hoog. XPark kan ook adviseren en assisteren bij de volledige inrichting van het parkeerterrein. Van parkeeraanwijzingen en slagbomen tot en met speedgates, camera’s en terminals. Digitale camera’s bieden veel extra mogelijkheden voor 24-uurs bewaking van terreinen. Hiermee wordt het voor de parkeerbeheerder veel eenvoudiger om ongenode gasten te detecteren en daarmee is de pakkans veel groter.

Inklappen

XPark: parkeeroplossing

Los parkeerproblemen op met kenteken-herkenning

We hebben een uniek parkeersysteem ontwikkeld waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Door continue innovatie en handig combineren van bewezen technologie bieden we ‘parkeren op maat’.

Lees verder

XPark is een betrouwbaar, betaalbaar en werkend product dat een oplossing biedt voor beheerders van parkeerplaatsen. Het parkeersysteem werkt 100 procent via kentekenregistratie. Voor jou als beheerder betekent dit dat je geen tickets of druppels hoeft uit te geven. Hiermee houd je de kosten laag en het gemak voor de gebruiker hoog. XPark kan ook adviseren en assisteren bij de volledige inrichting van het parkeerterrein. Van parkeeraanwijzingen en slagbomen tot en met speedgates, camera’s en terminals. Digitale camera’s bieden veel extra mogelijkheden voor 24-uurs bewaking van terreinen. Hiermee wordt het voor de parkeerbeheerder veel eenvoudiger om ongenode gasten te detecteren en daarmee is de pakkans veel groter.

Inklappen

mobiel app

XPark parkeersystemen

Parkeeroplossing voor meerdere typen gebruikers

Met de parkeeroplossingen van XPark bedienen wij meerdere typen gebruikers. Van kleine hotels en bedrijfsverzamelpanden, tot aan de grote parkeergarages. Ook de koppeling met de systemen van ziekenhuizen is ons niet vreemd. Xpark ondersteunt meerdere betalingsopties. Betalen met mobiele telefoon, creditcard of Ideal…. alles is mogelijk.

XPark parkeeroplossingen

Oplossingen voor inrit en uitrit

De parkeeroplossing van XPark ondersteunt niet alleen traditionele systemen met 1 inrit en 1 uitrit. Ons parkeersysteem kan ook worden gebruikt bij wisselbanen. Het systeem werkt uiteraard op basis van kentekenherkenning met desgewenst een koppeling met de receptie.

nummerplaatherkenning
touch screen

XPark kentekenherkenning

Gemakkelijke parkeeroplossingen

Gemak dient de mens. Met XPark parkeersysteem kunnen bezoekers zelf problemen oplossen. Herkent de kentekenlezer jouw nummerbord niet? Met XPark kun je je kenteken zelf ter plekke aanpassen. Ook kunnen bewoners van een VVE zelf het kenteken van een bezoeker in het systeem verwerken.

XPark ontzorgt

Service en onderhoud van XPark parkeersystemen

Wat betekent het voor jou als je Service & Onderhoud hebt ondergebracht bij XPark?

XPark neemt de zorg voor je parkeerinstallatie volledig over.

Het beheer doen wij zoveel mogelijk op afstand.

Door deze aanpak kunnen wij service en onderhoud tegen betaalbare kosten uitvoeren

service

Veelgestelde vragen

Periodiek onderhoud en service aan uw parkeersysteem zijn noodzakelijk voor de optimale werking van uw parkeersysteem. Uw apparatuur kent minder storingen en de apparatuur gaat langer mee.

XPark biedt u de keuze uit meerdere typen onderhoudscontracten. Welk contract voor uw situatie de beste keuze is, kunnen wij u vertellen na een nulmeting. Aan de hand van de nulmeting kan geconcludeerd worden welk type contract het beste aansluit bij uw vraag. Ook biedt XPark de mogelijkheid voor een contract voor beheer op afstand; door middel van een Beheer Overeenkomst kan XPark uw apparatuur dan op afstand beheren.

Onderhoud en garantie zijn niet hetzelfde verschillende dingen.
Garantie beschermt tegen onverwachte gebreken. In geval van onderhoud controleren wij uw apparatuur periodiek op eventuele onverwachte gebreken, welke wij dan kosteloos, binnen de garantieperiode, voor u oplossen! Periodiek onderhoud zorgt er dus voor dat uw apparatuur tijdig gecontroleerd wordt op gebreken, op deze manier worden storingen vermeden en blijft uw apparatuur gezond!

XPark staat 24/7 voor je klaar! We zorgen er voor dat jouw parkeersysteem optimaal functioneert.
Besluit je om een samenwerking aan te gaan met XPark, dan geniet je van veel voordelen. XPark is namelijk zelf de ontwikkelaar van alle systemen. Dit betekent dat onze specialisten niet alleen voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen, maar ook dat de systemen continu worden doorontwikkeld. Verbeteringen worden direct toegepast op jouw systeem.

  • Service binnen 48 uur;
  • Periodiek onderhoud, inclusief arbeid- en voorrijkosten (afhankelijk van type contract);
  • Een uitgebreid onderhoudsrapport met de actuele status van uw apparatuur;
  • Beheer op afstand is mogelijk
  • Door goede service en onderhoud een langere levensduur van apparatuur;
  • Lagere kosten en een betrouwbaar systeem;
  • Service en onderhoud tegen een vast en laag jaarbedrag;

 

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacy statement.

Contactgegevens

Telefoon: 020-7028858
E-mail algemeen: info@xpark.nl