XPark: parkeeroplossing

Parking management met first-in-class software

Parking management wordt eenvoudig met de parkeersysteem-software van XPark. Onze parkeerexperts hebben gesleuteld om de beste parkeermanagement-software te maken die werk bespaart in plaats van oplevert.

youtube-video-thumbnail

XPark: parkeeroplossing

je parking management in één tool

Met het beheerplatform van XPark heb je geen omkijken meer naar parkeerbeheer. De slimme software berekent continu je beschikbare parkeerplaatsen, zodat er altijd plek is voor geregistreerde gebruikers. Dankzij toekenning op basis van kentekens maak je jouw parkeerlocatie toegankelijk en maak je maximaal gebruik van je parkeercapaciteit.

youtube-video-thumbnail
mobiel app

XPark parkeersystemen

Iedereen doet aan parkeerbeheer met XPark

Regel je het parkeermanagement zelf, of laat je het doen? Met XPark kan iedereen parkeerrechten beheren. Overal en op elk moment, dankzij de parkeersoftware in de cloud. Dus je kunt het ook gerust aan je huurders zelf overlaten. Via een computer, tablet of smartphone stel je eenvoudig parkeerrechten in waarmee je bepaalt wie toegang heeft tot je parkeerlocatie. Wijzigt er iets? Opzoeken en aanpassen is geregeld met een klik.

XPark parkeeroplossingen

Oplossingen voor inrit en uitrit

De parkeeroplossing van XPark ondersteunt niet alleen traditionele systemen met 1 inrit en 1 uitrit. Ons parkeersysteem kan ook worden gebruikt bij wisselbanen. Het systeem werkt uiteraard op basis van kentekenherkenning met desgewenst een koppeling met de receptie.

nummerplaatherkenning

XPark ontzorgt

Service en onderhoud van XPark parkeersystemen

Wat betekent het voor jou als je Service & Onderhoud hebt ondergebracht bij XPark?

XPark neemt de zorg voor je parkeerinstallatie volledig over.

Het beheer doen wij zoveel mogelijk op afstand.

Door deze aanpak kunnen wij service en onderhoud tegen betaalbare kosten uitvoeren

service

Veelgestelde vragen

Periodiek onderhoud en service aan uw parkeersysteem zijn noodzakelijk voor de optimale werking van uw parkeersysteem. Uw apparatuur kent minder storingen en de apparatuur gaat langer mee.

XPark biedt u de keuze uit meerdere typen onderhoudscontracten. Welk contract voor uw situatie de beste keuze is, kunnen wij u vertellen na een nulmeting. Aan de hand van de nulmeting kan geconcludeerd worden welk type contract het beste aansluit bij uw vraag. Ook biedt XPark de mogelijkheid voor een contract voor beheer op afstand; door middel van een Beheer Overeenkomst kan XPark uw apparatuur dan op afstand beheren.

Onderhoud en garantie zijn niet hetzelfde verschillende dingen.
Garantie beschermt tegen onverwachte gebreken. In geval van onderhoud controleren wij uw apparatuur periodiek op eventuele onverwachte gebreken, welke wij dan kosteloos, binnen de garantieperiode, voor u oplossen! Periodiek onderhoud zorgt er dus voor dat uw apparatuur tijdig gecontroleerd wordt op gebreken, op deze manier worden storingen vermeden en blijft uw apparatuur gezond!

XPark staat 24/7 voor je klaar! We zorgen er voor dat jouw parkeersysteem optimaal functioneert.
Besluit je om een samenwerking aan te gaan met XPark, dan geniet je van veel voordelen. XPark is namelijk zelf de ontwikkelaar van alle systemen. Dit betekent dat onze specialisten niet alleen voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen, maar ook dat de systemen continu worden doorontwikkeld. Verbeteringen worden direct toegepast op jouw systeem.

  • Service binnen 48 uur;
  • Periodiek onderhoud, inclusief arbeid- en voorrijkosten (afhankelijk van type contract);
  • Een uitgebreid onderhoudsrapport met de actuele status van uw apparatuur;
  • Beheer op afstand is mogelijk
  • Door goede service en onderhoud een langere levensduur van apparatuur;
  • Lagere kosten en een betrouwbaar systeem;
  • Service en onderhoud tegen een vast en laag jaarbedrag;

 

Wil je meer informatie over XPark?

Bel of mail ons meteen. Of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend je offerte aan voor XPark. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je vraag door te nemen, zodat je de beste indicatie krijgt.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een reactie op uw vraag of opmerking en worden periodiek (maximaal na 1 maand) verwijderd. Zie voor meer informatie ons privacy statement.

Contactgegevens

Telefoon: 020-7028858
E-mail algemeen: info@xpark.nl

Vragen over XPark?

Wij helpen je vooruit in parkeren.

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

David-van-Haasteren-Manager-Business-Development

David van Haasteren

Manager Business Development
Jeroen-Mol-Head-of-Sales

Jeroen Mol

Head of Sales