Tester

(28-32 uur per week)

XPark haalt met innovatieve parkeeroplossingen het maximale uit parkeerterreinen, zowel in ervaring als exploitatie. De slimme software van XPark zorgt voor een probleemloze parkeerervaring met onder meer automatische kentekenherkenning, toegangscontrole en registratie.

XPark is toepasbaar op elk type parkeerterrein en koppelt met alle parkeerapps, zodat beheerders er zelf de overcapaciteit van hun parkeerplaatsen mee kunnen exploiteren. XPark is onderdeel van Waysis, bekend van onder meer TMC en Brickyard en al bijna 100 jaar marktleider in parkeren, van oplossing tot handhaving..

Wegens uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een Tester (28-32 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Tester zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze softwareproducten wordt gewaarborgd door middel van het uitvoeren van juiste en tijdige tests. Jouw taak is het controleren van aanpassingen aan onze software en het bijhouden van de test cases die de functionaliteit ervan beschrijven. Je werkt nauw samen met het developmentteam, waar je gesignaleerde afwijkingen van de specificaties aan rapporteert. Je meldt een object gereed indien het de testen heeft doorlopen en de gebruiksbeschrijving is gemaakt of bijgewerkt. Je verzorgt de juiste en tijdige testdocumentatie. Je ondersteunt product management in het bewaken van de release planning en levert een bijdrage aan ISAE certificeren en ISO 9001 normering

We zoeken jou omdat je…

Oog hebt voor detail en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Vanzelfsprekend ben je klant- en kwaliteitsgericht en begrijp je dat goed en tijdig communiceren belangrijk is.

Wat je in huis hebt is…

  • een HBO opleiding, richting ICT;
  • aantoonbare ervaring in een zelfde soort functie en ervaring met testingtools;
  • kennis van TMAP en Selenium;
  • een goed analytisch vermogen en accuratesse;
  • een proactieve en resultaatgerichte houding;
  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

XPARK biedt je

een uitdagende en ambitieuze functie in een dynamisch bedrijf waarbij je de kans krijgt om mee te bouwen aan ons product.  Ons kantoor bevindt zich op een centrale locatie in Amsterdam waar we tussen de middag gezamenlijk lunchen in onze gezellige bedrijfskantine. De sfeer waarin je werkt is informeel en teamspirit vinden we erg belangrijk. Je krijgt een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie, neem dan contact op met de afdeling HR. Dat kan telefonisch via 020-4620462 of per mail. Sollicitaties met motivatie kun je richten aan Merel de Rover.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Werken bij XPark?

Mail ons

Stuur je motivatiebrief en cv naar Brickyard BV t.a.v. HR, Postbus 94143, 1090 GC Amsterdam, of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie, neem dan contact op met Merel de Rover van onze afdeling HR. Dat kan telefonisch via
020-4620462 of per e-mail. Sollicitaties met motivatie kun je ook richten aan Merel de Rover.

Sollicitaties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier ons privacy statement voor onze omgang met persoonlijke gegevens.

Wil je meer weten dan kun je natuurlijk ook bellen naar 020 – 462 0 462.

Sollicitaties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier ons privacy statement voor onze omgang met persoonlijke gegevens.