Start per direct als Sales Support Medewerker in Amsterdam!

(32 - 40 uur per week)

Heb jij onlangs je HBO afgerond en ben je op zoek naar een afwisselende baan?  Ben je zowel administratief als commercieel sterk? Werk je graag samen en vind je het leuk om de spil van de afdeling te zijn? Dan zoeken we jou!

Ons bedrijf:

XPark haalt met innovatieve parkeeroplossingen het maximale uit parkeerterreinen, zowel in ervaring als exploitatie. De slimme software van XPark zorgt voor een probleemloze parkeerervaring met onder meer automatische kentekenherkenning, toegangscontrole en registratie.
XPark is onderdeel van Waysis. Vanaf de zomer van 2021 zijn we met een toegewijd XPark team als zelfstandig bedrijf begonnen aan een mooie, spannende reis.

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie werk je nauw samen met de Accountmanagers. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Je ondersteunt de Accountmanagers bij het gehele verkoopproces en je bent verantwoordelijk voor het aannemen van binnenkomende orders en vragen van klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het redigeren van de zakelijke correspondentie en zorg je dat deze op correcte wijze wordt uitgevoerd.

 Wat wij vragen:

  • minimaal een HBO –opleiding afgerond (commercieel, technische of administratief),
  • enige ervaring in een administratieve en/of commerciële functie,
  • een commerciële en gedreven instelling en je bent standvastig. Daarnaast werk je gestructureerd en accuraat,
  • een sterke affiniteit met het schrijven en redigeren van zakelijke correspondentie, zoals offertes met een begeleidende brief,
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. De Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

 

XPark biedt je

een meer dan afwisselende en zelfstandige baan bij ons jonge bedrijf, dat volop in ontwikkeling is. We opereren vanuit Amsterdam, maar hebben serieuze internationale ambities. Dat je je verder kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk en daar zijn ook diverse mogelijkheden voor. De sfeer waarin je werkt is informeel en teamspirit vinden we erg belangrijk. Je krijgt een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, grote zelfstandigheid en een gedegen inwerkperiode en product training.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat en voldoe je aan de eisen, neem dan contact op met de afdeling HR. Dat kan telefonisch via 020-4620462. Sollicitaties met motivatie kun je richten aan Merel de Rover, HR Officer, via HR@brickyard.eu.

Opleidingsniveaus              HBO, Universiteit
Plaats                                   Amsterdam
Werkuren per week            40
Dienstverbanden                Fulltime (startersfunctie)
Salarisindicatie                    € 2100 tot € 2400 per maand

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Werken bij XPark?

Mail ons

Stuur je motivatiebrief en cv naar Brickyard BV t.a.v. HR, Postbus 94143, 1090 GC Amsterdam, of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie, neem dan contact op met Merel de Rover van onze afdeling HR. Dat kan telefonisch via
020-4620462 of per e-mail. Sollicitaties met motivatie kun je ook richten aan Merel de Rover.

Sollicitaties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier ons privacy statement voor onze omgang met persoonlijke gegevens.

Wil je meer weten dan kun je natuurlijk ook bellen naar 020 – 462 0 462.

Sollicitaties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier ons privacy statement voor onze omgang met persoonlijke gegevens.