XPARK zoekt een gedreven Account Manager. Fulltime!

(40 uur per week)

Ben jij een salestalent die van scoren houdt? Heb jij graag eigen verantwoordelijkheid en blijf jij eigenaar van het verkooptraject van begin tot eind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons bedrijf:

XPark haalt met innovatieve parkeeroplossingen het maximale uit parkeerterreinen, zowel in ervaring als exploitatie. De slimme software van XPark – die wij zelf ontwikkelen - zorgt voor een probleemloze parkeerervaring met onder meer automatische kentekenherkenning, toegangscontrole en registratie. XPark is onderdeel van de Waysis. Vanaf de zomer van 2021 zijn we met een toegewijd XPark team als zelfstandig bedrijf begonnen aan een mooie, spannende reis.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze XPark systemen en diensten. Jij voert het salestraject van begin tot eind zelfstandig uit. Je krijgt van de organisatie warme leads aangedragen. Je gaat op zoek naar potentiële klanten, je benadert ze en maakt afspraken. Vervolgens voer je zelf de verkoopgesprekken en breng je ook persoonlijk de offerte uit. Je volgt de afwikkeling van het verkooptraject en tot slot sluit je de contracten af met onze en nieuwe klanten.

We zoeken jou omdat je

een energieke, harde werker bent met een sterke motivatie om je doel te bereiken. Je hebt een frisse uitstraling, je doorzettingsvermogen valt op en je bent in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk, initiatief neem je als vanzelf en je hebt een ondernemende persoonlijkheid. Je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière en wilt graag meegroeien in een mooi, nieuw bedrijf.

Wat je in huis hebt is

• minimaal een HBO –opleiding afgerond (commercieel, economisch),
• 1 tot 4 jaar ervaring in een commerciële functie,
• affiniteit met techniek, je bent in staat om in een technisch complexe markt standaard producten te verkopen,
• een mentaliteit om te scoren, je bent resultaatgericht en hebt daarbij onder alle omstandigheden oog en oor voor de behoeften van de klant.
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. De Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

XPark biedt je

een meer dan afwisselende en zelfstandige baan bij ons jonge bedrijf, dat volop in ontwikkeling is. We opereren vanuit Amsterdam, maar hebben serieuze internationale ambities. Dat je je verder kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk en daar zijn ook diverse mogelijkheden voor. De sfeer waarin je werkt is informeel en teamspirit vinden we erg belangrijk. Je krijgt een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, grote zelfstandigheid en een gedegen inwerkperiode en product training.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat en voldoe je aan de eisen, neem dan contact op met de afdeling HR. Dat kan telefonisch via 020-4620462. Sollicitaties met motivatie kun je richten aan Merel de Rover, HR Officer. HR@xpark.nl

Opleidingsniveaus        HBO, Universiteit
Plaats                            Amsterdam
Werkuren per week      40
Dienstverband              Fulltime
Salarisindicatie              € 2700 tot € 3700 per maand

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Werken bij XPark?

  • Max. bestandsgrootte: 1 MB.

Solliciteer nu

Stuur je motivatiebrief en cv naar XPark BV t.a.v. HR, Postbus 94143, 1090 GC Amsterdam, of vul ons sollicitatieformulier in.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie, neem dan contact op met onze HR afdeling. Dat kan telefonisch via 020-4620462 of per e-mail via hr@xpark.nl.

Sollicitaties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk hier ons privacy statement voor onze omgang met persoonlijke gegevens.