Onderhoud en service van XPark parkeersysteem

Alles over onderhoud op een rijtje
- Service binnen 48 uur; - Periodiek onderhoud, inclusief arbeid- en voorrijkosten (afhankelijk van type contract); - Een uitgebreid onderhoudsrapport met de actuele status van uw apparatuur; - Beheer op afstand is mogelijk - Door goede service en onderhoud een langere levensduur van apparatuur; - Lagere kosten en een betrouwbaar systeem; - Service en onderhoud tegen een vast en laag jaarbedrag;
Welke service kunt u van XPark verwachten?
XPark staat 24/7 voor u klaar! We zorgen er voor dat uw parkeersysteem optimaal functioneert. Besluit u om een samenwerking aan te gaan met XPark, dan geniet u van veel voordelen. XPark is namelijk zelf de ontwikkelaar van alle systemen. Dit betekent dat onze specialisten niet alleen voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen maar dat de systemen continu worden doorontwikkeld. Verbeteringen worden direct toegepast op uw systeem.
Waarom onderhoud als ik garantie heb?
Onderhoud en garantie zijn niet hetzelfde verschillende dingen. Garantie beschermt tegen onverwachte gebreken. In geval van onderhoud controleren wij uw apparatuur periodiek op eventuele onverwachte gebreken, welke wij dan kosteloos, binnen de garantieperiode, voor u oplossen! Periodiek onderhoud zorgt er dus voor dat uw apparatuur tijdig gecontroleerd wordt op gebreken, op deze manier worden storingen vermeden en blijft uw apparatuur gezond!
Onderhoudscontracten van XPark
XPark biedt u de keuze uit meerdere typen onderhoudscontracten. Welk contract voor uw situatie de beste keuze is, kunnen wij u vertellen na een nulmeting. Aan de hand van de nulmeting kan geconcludeerd worden welk type contract het beste aansluit bij uw vraag. Ook biedt XPark de mogelijkheid voor een contract voor beheer op afstand; door middel van een Beheer Overeenkomst kan XPark uw apparatuur dan op afstand beheren.
Waarom kiezen voor service & onderhoud voor uw parkeersysteem?
Periodiek onderhoud en service aan uw parkeersysteem zijn noodzakelijk voor de optimale werking van uw parkeersysteem. Uw apparatuur kent minder storingen en de apparatuur gaat langer mee.