gastvrijheid en comfort

Parkeersystemen voor recreatieparken

gastvrijheid en comfort

Parkeersystemen voor recreatieparken

gastvrijheid en comfort

Comfortabel en gastvrij parkeren

Het bieden van gastvrijheid en comfort zijn belangrijke kernwaarden voor eigenaren van recreatieparken, campings en bungalowparken.

U wilt uw gasten warm verwelkomen, ruimte bieden en een vakantiegevoel geven. Daar horen comfortabel en gastvrij parkeren ook bij.  Met XPark biedt u uw medewerkers en gasten op een gastvrije en persoonlijke manier toegang tot uw parkeervoorziening. Het parkeersysteem is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk, kostenefficiënt en overzichtelijk. En de kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

Bezoekers

Parkeersysteem XPark opent automatisch de slagboom voor u

Kentekens van uw medewerkers en verwachte gasten zet u eenvoudig in het systeem, waarmee de gebruikers parkeerrechten ontvangen. Bij aankomst gaat de slagboom dan automatisch open en wordt de bezoeker met een persoonlijk bericht begroet. Ook is het mogelijk de naam van de bezoeker op het display te laten verschijnen, inclusief het nummer en/of de locatie van de accommodatie die hij geboekt heeft. Bezoekers die niet gereserveerd hebben kunnen zich uiteraard gewoon melden bij de receptie via de intercom.

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Stanley

Stanley de Rotte

Account Manager XPark
Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark