gastvrijheid en comfort

Parkeersystemen voor recreatieparken

gastvrijheid en comfort

Parkeersystemen voor recreatieparken

Parkeersystemen voor recreatieparken moeten bezoekers van je parkeergelegenheid meteen in de goede stemming brengen. Toegankelijk en comfortabel. Dat doet het innovatieve parkeersysteem van XPARK.  

DE EERSTE INDRUK

Parkeren bij recreatieparken

Bij recreatieparken, campings en bungalowparken begint de pret al bij het parkeren. Je wil je gasten warm verwelkomen en meteen een vakantiegevoel geven. Dat begint met comfortabel parkeren. Met XPARK geef je je gasten én je medewerkers probleemloos toegang met kentekenherkenning en bespaar je jezelf veel tijd en kosten met het gebruiksvriendelijke beheersysteem en de 24/7 service van XPARK.

INNOVATIEF

Het XPARK parkeersysteem voor recreatieparken

XPARK maakt parkeren makkelijk. Zet kentekens van medewerkers en gasten eenvoudig en snel in het systeem, XPARK regelt de rest. Bij aankomst gaat de slagboom automatisch open en krijgt de bezoeker een persoonlijk welkomstbericht, zelfs met naam en het nummer van de accommodatie. Niet geregistreerde bezoekers kunnen zich uiteraard melden bij de intercom. Met 98% betrouwbaarheid is de storingskans nihil. Voor vakanties zonder zorgen.

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark
Xpark-personeel-gezocht

Word jij onze nieuwe account manager ?