XPARK

parkeeroplossing voor de Gemeente

XPARK

parkeeroplossing voor de Gemeente

Een parkeeroplossing voor de gemeente moet gecontroleerd toegang geven op de meest kostenefficiënte manier. Zodat parkeren een pretje is en bijdraagt aan de leefbaarheid in je gemeente. Met het parkeersysteem van XPARK zorg je voor een eigentijds gemeentelijk parkeerbeleid.

PARKEERPROBLEMEN

Parkeren in de gemeente

De parkeerproblemen in gemeenten zijn vaak talrijk. Van een lokaal tekort aan parkeerplaatsen en hoge kosten tot onbeheersbaarheid bij vergunningen en een te hoog percentage schades. Met XPARK werk je aan beter parkeren en betere leefbaarheid in je gemeente. XPARK is de solide en slimme parkeeroplossing uit de koker van de Nederlandse nummer één in parkeren: Waysis. Met XPARK los je parkeerproblemen op en houd je parkeerbeheer laagdrempelig en eenvoudig.

PARKEEROPLOSSING XPARK

Meer dan 25 gemeenten parkeren al met XPARK

Meer dan 25 gemeenten in Nederland werken al met meer dan 125 kentekencamera’s van XPARK voor probleemloos parkeren. De online beheeromgeving van XPARK maakt parkeerbeheer makkelijker dan ooit. Verdeel de parkeerrechten over verschillende gebruikersgroepen en het toegangssysteem met kentekenherkenning doet de rest. Zo parkeren bewoners én bezoekers gecontroleerd en milieuvriendelijk zonder tickets. Optimale toegankelijkheid, met lage beheerskosten. De kans op storingen is nihil met een betrouwbaarheid van meer dan 98%.

Plan gratis een demo

Benieuwd hoe XPARK werkt? Onze expert laat je in één uur zien hoe je het systeem inzet voor jouw gemeente.

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark
Xpark-personeel-gezocht

Word jij onze nieuwe account manager ?