XPARK

parkeeroplossing voor evenementen

XPARK

parkeeroplossing voor evenementen

Een parkeeroplossing voor evenementen moet flexibel en schaalbaar zijn. Zodat parkeren soepel verloopt en je gasten jouw evenement van begin tot eind waarderen. Met het innovatieve parkeersysteem van XPARK zorg je voor een goede binnenkomer en een geslaagde afloop.

Flexibel

Parkeersysteem voor je evenement

Bezoekers geven vooraf hun kenteken door bij reservering en krijgen zo parkeerrecht bij je evenement. Via kentekenherkenning gaat de slagboom dan automatisch open. Koppel XPARK aan je boekingssysteem en krijg 100% inzicht in  alle parkeerders. Via onze slimme cloudapplicatie beheer je meerdere locaties tegelijk makkelijker dan ooit. XPARK is in te zetten bij alle typen evenementen, van beurs tot festival.

probleemloos

Mobiel parkeersysteem voor events

Heb je een tijdelijk parkeersysteem nodig voor een los evenement? XPARK is ook mobiel inzetbaar. Dezelfde slimme functionaliteiten, maar dan snel te plaatsen en weer te verwijderen. Ideaal voor evenementen, tijdelijke kantoorlocaties of als proef voor een vaste locatie. Geen periode is te kort voor een probleemloze parkeerervaring.

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark
Xpark-personeel-gezocht

Word jij onze nieuwe account manager ?