kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk

Parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen

kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk

Parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen

HET BESTE VAN BEIDE

Beheer van parkeerterreinen

Als beheerder zoek je parkeersystemen die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, maar ook in lage kosten. Met XPARK heb je die parkeeroplossing gevonden. Met kentekenherkenning en een slimme cloudapplicatie maak je jouw parkeerterrein optimaal toegankelijk en bespaar je de kosten van systemen met pasjes, druppels of tickets én de kosten aan onnodig ingewikkeld parkeerbeheer.

Slimme software

Probleemloos parkeren en beheren

In de online beheeromgeving van XPARK bepaal je welke parkeerders of -groepen welk type parkeerrecht krijgen. Door de slimme kentekenherkenning parkeren je bezoekers zonder kaart. Het systeem scant het kenteken van de auto en de slagboom gaat automatisch open als de bezoeker parkeerrecht heeft. Met maar liefst 98% betrouwbaarheid. Snel en vlekkeloos parkeren en moeiteloos beheren. XPARK werkt.

klantcase

maastricht

Citytrip Parking, Maastricht

De parkeerlocatie Citytrip Parking bevindt zich naast de meubelboulevard aan de Cabergerweg 10 op loopafstand van het centrum van Maastricht. De beheerders kozen voor de slimme parkeeroplossing XPARK, die de verschillende gebruikersgroepen nu netjes bedient.

Meer over deze case 

 

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark
Xpark-personeel-gezocht

Word jij onze nieuwe account manager ?