kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk

Parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen

kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk

Parkeersystemen voor beheerders van parkeerterreinen

GASTVRIJ PARKEREN

Innovatieve parkeersystemen

Kostenbeheersing en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke voorwaarden voor beheerders van parkeerterreinen. De kosten moeten zo laag mogelijk zijn en de parkeerfaciliteiten moeten gemakkelijk te bedienen zijn voor beheerder én gebruiker. XPark voorziet hierin. Met kentekenherkenning en een slimme cloudapplicatie biedt XPark een kostenefficiënt systeem met maximaal gebruiksgemak. Er zijn geen pasjes, druppels of tickets meer nodig. Dit scheelt aanzienlijk in aanschaf- en onderhoudskosten én in de tijd die uw werknemers kwijt zijn met het beheer van het systeem.

Kentekenherkenning

De slagboom gaat automatisch open voor bezoekers met een parkeerrecht

Via de online beheeromgeving van XPark kunt u parkeerders onderverdelen in gebruikersgroepen, elk met een eigen type parkeerrecht. Door het toegangssysteem met kentekenherkenning, parkeren bezoekers zonder kaart. Het systeem scant het kenteken van de auto en de slagboom gaat automatisch open als de bezoeker een parkeerrecht heeft. Bezoekers die niet in systeem staan melden zich via de intercom en kunnen alsnog inrijden als er plek is. Het gebruik is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Vaste parkeerders, bezoekers en leveranciers ervaren comfort, snelheid en gastvrijheid en de beheerskosten blijven laag. De kans op storingen is nihil: ons beproefde kentekensysteem garandeert een betrouwbaarheid van meer dan 98 procent.

klantcase

maastricht

Citytrip Parking, Maastricht

Afgelopen week hebben wij weer een fantastisch project mogen opleveren en ditmaal in Maastricht. Het betreft hier de parkeer locatie naast de meubelboulevard aan de Cabergerweg 10 op loopafstand van het centrum. De volgende generatie van de familie Pans start hier met een gastvrije parkeerfaciliteit. Tristan Pans, zoon van Raymond Pans, is van start gegaan met Citytrip Parking en men heeft gekozen voor de slimme parkeeroplossing XPark van Brickyard BV. Het nieuwe parkeersysteem is inmiddels live! Via deze passende parkeeroplossing worden de verschillende gebruikersgroepen allen netjes bediend.
 
Meer over deze case 
 
 
 

Neem direct contact op

Bel ons of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier.
Wij bellen je tijdens kantooruren binnen een 1 werkdag terug.

Stanley

Stanley de Rotte

Account Manager XPark
Jeroen

Jeroen Mol

Account Manager XPark
Erik

Eric Plaatsman

Manager Sales XPark